dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Het laatste MotoGP-nieuws

Terwijl bijna alle motor-ogen gericht zijn op de EICMA in Milaan, staat de racewereld natuurlijk niet stil. Zeker niet nu nog veel onduidelijk is voor komend jaar. Gelukkig is MOTO73-medewerker Henk Keulemans nog steeds in Valencia en komt met opvallend nieuws.

Alvaro Bautista (foto) gaat naar Gresini Honda. Randy de Puniet test op dit moment de MotoGP Suzuki maar het is nog steeds niet duidelijk wat de Japanners komend jaar gaan doen. Dat is ook precies de reden waarom Bautista overgestapt is naar Gresini. Moto2-wereldkampioen Stefan Bradl test de LCR-Honda met als doel om daar 2012 te rijden. De eerste indruk is goed.

Toni Elias gaat wederom terug naar de Moto2 om daar voor Gresini wellicht opnieuw wereldkampioen te worden terwijl Michele Pirro waarschijnlijk CRT-Gresini-coureur gaat worden. En als laatste, alle vier de 2012-Ducati-coureurs rijden op een 1000cc met aluminium frame. Tot zover Henk van af Valencia.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen