Het laatste MotoGP-nieuws

Terwijl bijna alle motor-ogen gericht zijn op de EICMA in Milaan, staat de racewereld natuurlijk niet stil. Zeker niet nu nog veel onduidelijk is voor komend jaar. Gelukkig is MOTO73-medewerker Henk Keulemans nog steeds in Valencia en komt met opvallend nieuws.

Alvaro Bautista (foto) gaat naar Gresini Honda. Randy de Puniet test op dit moment de MotoGP Suzuki maar het is nog steeds niet duidelijk wat de Japanners komend jaar gaan doen. Dat is ook precies de reden waarom Bautista overgestapt is naar Gresini. Moto2-wereldkampioen Stefan Bradl test de LCR-Honda met als doel om daar 2012 te rijden. De eerste indruk is goed.

Toni Elias gaat wederom terug naar de Moto2 om daar voor Gresini wellicht opnieuw wereldkampioen te worden terwijl Michele Pirro waarschijnlijk CRT-Gresini-coureur gaat worden. En als laatste, alle vier de 2012-Ducati-coureurs rijden op een 1000cc met aluminium frame. Tot zover Henk van af Valencia.

Foto: ANP

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?