Het MOTO73 testjaarboek 2017

Met zoveel nieuwe en vernieuwde modellen is het goed om het kaf van het koren te kunnen scheiden en daarbij is het testjaarboek een handig hulpmiddel. We geven een overzicht van de hoogtepunten in modellen voor 2017, hebben de in onze ogen beste motoren die we afgelopen jaar hebben getest voor je verzameld en alle op de markt zijnde modellen voor je op een rijtje gezet.

Je kunt het MOTO73 testjaarboek 2017 hier los bestellen! Te laat om te bestellen voor sinterklaas? Hij is ook in de winkel verkrijgbaar. Of je kunt hem natuurlijk bestellen voor kerst!

Als extraatje geven we je een overzicht van de motoren die wij de toppers van afgelopen jaar vinden. En die hebben we dan ook nog voor je in vier categorieën verdeeld: budget, absoluut waar voor je geld, bijna onbereikbaar duur en al kost het een miljoen ik mot hem hebben!. Makkelijker kunnen we het je niet maken…

Een greep uit de motoren in het MOTO73 testjaarboek 2017:

Ducati XDiavel S

Harley-Davidson Touring

Honda NC750X

Kawasaki ZX-10R

Moto Guzzi MGX-21

Triumph Thruxton

Yamaha Tracer 700

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.