13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Het MOTO73 testjaarboek 2017

Met zoveel nieuwe en vernieuwde modellen is het goed om het kaf van het koren te kunnen scheiden en daarbij is het testjaarboek een handig hulpmiddel. We geven een overzicht van de hoogtepunten in modellen voor 2017, hebben de in onze ogen beste motoren die we afgelopen jaar hebben getest voor je verzameld en alle op de markt zijnde modellen voor je op een rijtje gezet.

Je kunt het MOTO73 testjaarboek 2017 hier los bestellen! Te laat om te bestellen voor sinterklaas? Hij is ook in de winkel verkrijgbaar. Of je kunt hem natuurlijk bestellen voor kerst!

Als extraatje geven we je een overzicht van de motoren die wij de toppers van afgelopen jaar vinden. En die hebben we dan ook nog voor je in vier categorieën verdeeld: budget, absoluut waar voor je geld, bijna onbereikbaar duur en al kost het een miljoen ik mot hem hebben!. Makkelijker kunnen we het je niet maken…

Een greep uit de motoren in het MOTO73 testjaarboek 2017:

Ducati XDiavel S

Harley-Davidson Touring

Honda NC750X

Kawasaki ZX-10R

Moto Guzzi MGX-21

Triumph Thruxton

Yamaha Tracer 700

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen