dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

HNR | EV Centrum geopend

Nimoto Elektrische Scooters en Het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum slaan de handen ineen en zullen in 2011 en 2012 samenwerken om iedereen, met interesse in elektrisch vervoer, te voorzien van informatie over optimaal gebruik van mobiliteit met elektrische scooters.

Op 31 augustus werd het HNR | EV Centrum, gelegen naast het nieuwe Centraal Station in Rotterdam, geopend door onder andere Minister Melanie Schultz van Haegen en de Rotterdamse wethouder Alexandra van Huffelen. Vanaf begin oktober zullen hier twee Nimoto scooters beschikbaar zijn om te bekijken en uitgebreid te testen.

Ga voor meer informatie over Het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum naar: www.hnr-evc.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen