HNR | EV Centrum geopend

Nimoto Elektrische Scooters en Het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum slaan de handen ineen en zullen in 2011 en 2012 samenwerken om iedereen, met interesse in elektrisch vervoer, te voorzien van informatie over optimaal gebruik van mobiliteit met elektrische scooters.

Op 31 augustus werd het HNR | EV Centrum, gelegen naast het nieuwe Centraal Station in Rotterdam, geopend door onder andere Minister Melanie Schultz van Haegen en de Rotterdamse wethouder Alexandra van Huffelen. Vanaf begin oktober zullen hier twee Nimoto scooters beschikbaar zijn om te bekijken en uitgebreid te testen.

Ga voor meer informatie over Het Nieuwe Rijden | Elektrisch Vervoer Centrum naar: www.hnr-evc.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.