vrijdag 29 maart 2024

Hoco Parts distributeur van RAM Mounts

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Het doet ons een groot genoegen u hierbij te informeren dat vanaf heden Hoco Parts de producten gaat distribueren van RAM Mounts.

RAM Mounts is al jaren marktleider in bevestigingsmogelijkheden en vooral bekend als huisleverancier van TomTom, Garmin, GoPro, Apple en nog veel meer. 

Naast deze OEM toepassingen levert RAM Mounts ook eindeloos veel toepassingen voor motorfietsen, rijwielen en extreme sports. Samen met deze toepassingen biedt RAM Mounts een limited lifetime warranty op al haar producten.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen