Hoco Parts distributeur van RAM Mounts

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Het doet ons een groot genoegen u hierbij te informeren dat vanaf heden Hoco Parts de producten gaat distribueren van RAM Mounts.

RAM Mounts is al jaren marktleider in bevestigingsmogelijkheden en vooral bekend als huisleverancier van TomTom, Garmin, GoPro, Apple en nog veel meer. 

Naast deze OEM toepassingen levert RAM Mounts ook eindeloos veel toepassingen voor motorfietsen, rijwielen en extreme sports. Samen met deze toepassingen biedt RAM Mounts een limited lifetime warranty op al haar producten.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?