vrijdag 1 maart 2024

Honda Adventure Week 2018

Honda_Adventure_Week

Honda Motor Europe introduceert ook dit jaar weer de Adventure week, waarbij alle topmodellen uit het populaire Adventure segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 19 t/m 25 maart aanstaande.

Tijdens de Honda Adventure Week (19 t/m 25 maart) staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal. Met natuurlijk de nieuwe Africa Twin Adventure Sports, Africa Twin en nieuwe X-ADV. Maar vergeet ook de NC750X, CB500X en de VFR800X en VFR1200X niet. Of wat dacht je van de CRF250 Rally?

Gedurende de Honda Adventure week kun je bij de Honda dealer een proefrit maken op alle demo motoren en zelf het Honda avontuur ervaren. Daarbij, een p hernieuwde – kennismaking met de unieke Honda DCT techniek is ook niet verkeerd.

Kijk hier voor een dealer in de buurt en boek snel een afspraak.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen