dinsdag 21 mei 2024

Snelwegborden TT Circuit blijven voorlopig

De borden op de snelweg waarop het TT Circuit wordt aangeduid, zouden moeten verdwijnen. Althans, als het aan Rijkswaterstaat en de Minister van Infrastructuur en Milieu ligt. De reden hiervoor was dat het circuit minder dan anderhalf miljoen bezoekers per jaar trekt, het benodigde aantal voor borden als deze. Henk Brink van het college van gedeputeerde staten van de provincie Drenthe ging hierop in gesprek met de minister en Rijkswaterstaat, zo schrijft RTV Drenthe.

Het gesprek vond plaats met minister Schultz van Haegen en directeur-generaal Jan-Hendrik Dronkers. De uitkomst van dit gesprek is dat het kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur, (het CROW) zich nog eens over de zaak gaat buigen. En over de regels, die dateren uit 2005. Dit gaat een aantal maanden duren. In de tussentijd blijven de borden nog staan. “We wachten de uitkomsten van het onderzoek natuurlijk eerst af, maar ik heb er een goed gevoel over”, aldus gedeputeerde Henk Brink. 

Foto: Google

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen