Snelwegborden TT Circuit blijven voorlopig

De borden op de snelweg waarop het TT Circuit wordt aangeduid, zouden moeten verdwijnen. Althans, als het aan Rijkswaterstaat en de Minister van Infrastructuur en Milieu ligt. De reden hiervoor was dat het circuit minder dan anderhalf miljoen bezoekers per jaar trekt, het benodigde aantal voor borden als deze. Henk Brink van het college van gedeputeerde staten van de provincie Drenthe ging hierop in gesprek met de minister en Rijkswaterstaat, zo schrijft RTV Drenthe.

Het gesprek vond plaats met minister Schultz van Haegen en directeur-generaal Jan-Hendrik Dronkers. De uitkomst van dit gesprek is dat het kenniscentrum voor verkeer, vervoer en infrastructuur, (het CROW) zich nog eens over de zaak gaat buigen. En over de regels, die dateren uit 2005. Dit gaat een aantal maanden duren. In de tussentijd blijven de borden nog staan. “We wachten de uitkomsten van het onderzoek natuurlijk eerst af, maar ik heb er een goed gevoel over”, aldus gedeputeerde Henk Brink. 

Foto: Google

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.