Zondagmorgenfilm: Jorge Lorenzo op Yamaha

Jorge Lorenzo keert terug bij Yamaha. Weliswaar als testrijder voor het MotoGP-team, maar toch maakt het ons blij. Waarom? Bekijk rustig onderstaande film en je zult het met ons eens zijn dat Lorenzo eigenlijk op een Yamaha hoort. En niet op een Ducati. En zeker niet op een Honda.

Ook al liep het bij Yamaha ook niet altijd even goed af. Zoals ooit in Assen. Ja, ook die komt voorbij net als behoorlijk wat andere crashes. En zeges, want vergis je niet! Lorenzo maakte in 2008 met Yamaha zijn MotoGP-debuut en werd vervolgens in negen Yamaha-jaren drie keer wereldkampioen met de YZR-M1. Wat een klasbak!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?