Honda H’Ness CB350 is verkoophit in India

Honda heeft raak geschoten in India. Daar zijn ze helemaal in de ban van de nieuwe Honda H’Ness CB350. De 350cc-motorfiets heeft met z’n retro-geïnspireerd ontwerp de juiste snaar geraakt en deelt een gevoelige tik uit aan directe concurrent Royal Enfield Meteor 350. Het succes kondigde zich in de eerste maand al aan. De CB350 werd eind december gepresenteerd en er werden die maand al 1.000 stuks verkocht. De verkopen zijn sindsdien alleen maar exponentieel gestegen en Honda heeft de 10.000 verkochte eenheden in slechts drie maanden bereikt.

2021 Honda Africa Twin nu ook met Android Auto

Honda H’Ness CB350 verkrijgbaar bij BigWing-netwerk

In India is de Honda H’Ness CB350 alleen verkrijgbaar bij Honda BigWing-dealers. Het BigWing-netwerk bestaat uit Honda-dealers die voornamelijk in de grote steden zijn gevestigd. Ze zijn gespecialiseerd in de verkoop van Honda’s ‘top-of-the-line’-motorfietsen. Concreet: Honda is het gelukt om 10.000 van dezelfde motorfiets te verkopen via slechts 23 locaties. Honda heeft plannen om het BigWing-netwerk dit jaar uit te breiden en wil dit jaar groeien naar 50 dealerships om de grote verkoopgolf te ondersteunen.

Honda H'Ness CB350

HMSI’s Sales en Marketing Directeur Yadvinder Singh Guleria zegt in een verklaring: ‘De H’ness CB350 wordt zeer gewaardeerd om zijn modern-klassieke design, geavanceerde functies, comfort en bouwkwaliteit. En niet te vergeten het rijke, kenmerkende gebrul van de uitlaat.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.