22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

2021 Royal Enfield Himalayan voldoet aan Euro 5-norm

Royal Enfield heeft vertrouwen in de Himalayan, de motor die de doorbraak in Europa en misschien wel in de Westerse wereld heeft geforceerd.

De ‘Euro 5’ Royal Enfield Himalayan kun je kopen in vier kleuren, die op het terrein zijn geïnspireerd: New Granite Black, Mirage Silver, Pine Green en in Lake Blue. Daarnaast zijn er pakketten waarmee je je Himalayan meer naar je eigen smaak kunt inrichten.

2021 Royal Enfield Meteor 350 gepresenteerd

2021 Royal Enfield Himalayan heeft navigatie aan boord

De nieuwe Euro 5 Himalayan heeft het door Royal Enfield en Google ontwikkelde Tripper. De navigatie leidt je stap voor stap naar je bestemming en maakt gebruik van Google Maps. Wel moet het zijn gekoppeld aan je smartphone.

Andere eigenschappen van de 2021 Himalayan zijn uitschakelbaar ABS op het achterwiel, waarschuwingsverlichting, verbeterd zadel en een aangepaste bagagedrager. Motorisch is de 2021 Himalayan niet gewijzigd. Wel is de termijn van Road Side Assistance verlengd van twee naar drie jaar.

De 2021 Royal Enfield Himalayan kost in Nederland € 6.199,- en in België € 5.399,-. De motor zal vanaf mei leverbaar zijn.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen