2021 Royal Enfield Himalayan voldoet aan Euro 5-norm

Royal Enfield heeft vertrouwen in de Himalayan, de motor die de doorbraak in Europa en misschien wel in de Westerse wereld heeft geforceerd.

De ‘Euro 5’ Royal Enfield Himalayan kun je kopen in vier kleuren, die op het terrein zijn geïnspireerd: New Granite Black, Mirage Silver, Pine Green en in Lake Blue. Daarnaast zijn er pakketten waarmee je je Himalayan meer naar je eigen smaak kunt inrichten.

2021 Royal Enfield Meteor 350 gepresenteerd

2021 Royal Enfield Himalayan heeft navigatie aan boord

De nieuwe Euro 5 Himalayan heeft het door Royal Enfield en Google ontwikkelde Tripper. De navigatie leidt je stap voor stap naar je bestemming en maakt gebruik van Google Maps. Wel moet het zijn gekoppeld aan je smartphone.

Andere eigenschappen van de 2021 Himalayan zijn uitschakelbaar ABS op het achterwiel, waarschuwingsverlichting, verbeterd zadel en een aangepaste bagagedrager. Motorisch is de 2021 Himalayan niet gewijzigd. Wel is de termijn van Road Side Assistance verlengd van twee naar drie jaar.

De 2021 Royal Enfield Himalayan kost in Nederland € 6.199,- en in België € 5.399,-. De motor zal vanaf mei leverbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?