Honda komt met CB150R Streetfire

Op de Jakarta Motorcycle Show heeft Honda haast in het geheim de CB150R Streetfire gepresenteerd. Niet meteen juichen want de motor is voorlopig alleen leverbaar in Azië. Daar is de vraag naar dit soort XXXL-bromfietsen immers ongekend groot. Met de nieuwe rijbewijsregels kan de vraag in Europa binnenkort echter ook een stuk groter worden. Wat Honda dan gaat doen, is nog niet bekend.

Terug naar de CB150R Streetfire. Deze Honda is de naakte variant van de CBR150R, een succesformule  in Azië. Uit de vloeistof gekoelde viercilinder komt 17.6 pk bij 10.500 toeren per minuut, het maximale koppel bedraagt 12.66 Nm. bij 8.500 toeren. De CB150R wordt leverbaar in wit, zwart, tricolor en oranje.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?