zaterdag 20 april 2024

Twee nieuwe BMW’s aanstaande

Het gaat lekker bij BMW. Naast de elektrische C evolution-scooter (foto), de vloeistofgekoelde R1200GS Adventure en de R nineT komt de Duitse fabrikant op de EIMCA met nog twee nieuwe modellen. Daarnaast wordt ook de nieuwe kledinglijn gepresenteerd tijdens de motorbeurs in Milaan. Pronkstuk daarvan is zonder twijfel het racepak DoubleR RaceAir met airbag, ontwikkeld in samenwerking met Dainese.

 

De persconferentie vindt plaats op dinsdag 5 november vanaf 10.00 uur. Het blijft dus nog even gissen waar BMW mee komt, maar de kans is erg groot dat er een vloeistofgekoelde R1200RT gepresenteerd gaat worden. Eigenlijk is dat niet eens een vraag meer, want de foto’s die onlangs naar buiten kwamen, lieten geen ruimte voor twijfel over.

 

De andere nieuwkomer moet haast wel de naakte versie van de BMW S1000RR zijn. Ook hiervan zijn al diverse prototypes gesignaleerd en bovendien is de markt van dikke, naakte duizends flink groeiende.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen