Twee nieuwe BMW’s aanstaande

Het gaat lekker bij BMW. Naast de elektrische C evolution-scooter (foto), de vloeistofgekoelde R1200GS Adventure en de R nineT komt de Duitse fabrikant op de EIMCA met nog twee nieuwe modellen. Daarnaast wordt ook de nieuwe kledinglijn gepresenteerd tijdens de motorbeurs in Milaan. Pronkstuk daarvan is zonder twijfel het racepak DoubleR RaceAir met airbag, ontwikkeld in samenwerking met Dainese.

 

De persconferentie vindt plaats op dinsdag 5 november vanaf 10.00 uur. Het blijft dus nog even gissen waar BMW mee komt, maar de kans is erg groot dat er een vloeistofgekoelde R1200RT gepresenteerd gaat worden. Eigenlijk is dat niet eens een vraag meer, want de foto’s die onlangs naar buiten kwamen, lieten geen ruimte voor twijfel over.

 

De andere nieuwkomer moet haast wel de naakte versie van de BMW S1000RR zijn. Ook hiervan zijn al diverse prototypes gesignaleerd en bovendien is de markt van dikke, naakte duizends flink groeiende.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.