zondag 21 april 2024

Honda MSX125 Grom: Rijdende gunfactor

Een eenvoudige, leuke motorfiets met vooral een geweldige gunfactor. Zo zag in 1963 de iconische Honda Monkey het levenslicht. Een idee dat we later terugzagen bij de Dax, de Ape en sinds 2018 weer bij de Monkey. En laten we zeker ook de in 2013 geïntroduceerde MSX125 (Mini Street X-treme 125) niet vergeten. De MSX125 – beter bekend als de Grom in de rest van de wereld – heeft inmiddels ook een serieuze gunfactor. En na zes jaar vrij onopvallend succes is het nu tijd voor een nieuwe MSX125. Of, om zijn officiële nieuwe naam te introduceren, voor een nieuwe Honda MSX125 Grom. De zijpanelen zijn eenvoudig te verwijderen en het nieuwe, krachtigere luchtgekoelde motorblok (9,8pk @ 7.250 tpm) is nu ook EURO5-compatibel. Ook beschikt het vernieuwde LCD-dashboard over een toerenteller en een versnellingsindicator.

Lees hier meer over de Honda MSX125 Grom.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen