Honda onthult Hornet 2.0

Honda heeft zojuist een video uitgebracht ter gelegenheid van de release van de volgende generatie Hornet. En die is veel kleiner dan we gewend zijn.

Nee, beetje flauw van ons. Het is geen nieuwe versie van de 600cc-machine die we kennen en liefhebben. In plaats daarvan is het een 200cc (nou ja, 184cc om precies te zijn) versie die speciaal voor de Indiase markt is gemaakt. Honda gebruikt duidelijk het erfgoed dat aan de naam Hornet is verbonden om de nieuwe motor op de markt te brengen. En wie kan dat ze kwalijk nemen?

Maar de Hornet 2.0 ziet er goed uit, dus dat is een goede start. En hij is in India verkrijgbaar voor minder dan € 1.680,-. Die prijs ook goed. Of we ‘m ooit op en weg aan de Noordzee tegen zullen komen… denk het niet. Want als je een A2-rijbewijs hebt, waarom zou je dan met een 200 cc-motor rijden als je ook met een 500cc-motor kunt rijden?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?