Techniekboek van Peter Aansorgh

Jarenlang schreef Peter Aansorgh voor de MotorNL-bladen over motortechniek. Som pittig om te volgen, maar meestal heel begrijpelijk. Het boek gaat €25,- kosten en komt voor de feestdagen uit. Maar…

Peter Aansorgh, inmiddels freelance technisch schrijver, schakelt crowdfunding in om het boek gedrukt te krijgen en om er zelf wat aan te verdienen. En dat gaat best goed. Aansorgh had een bedrag nodig van €2,000,-, maar daar is hij al overheen. Inmiddels hebben 65 donateurs al een bedrag van €2.592,- gedoneerd en er zijn nog 37 dagen te gaan.

Laten we ervoor zorgen dat Peter ook een fijne kerst heeft omdat z’n boek het zo goed heeft gedaan. Meer info over het boek en waar je kunt doneren: voordekunst.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?