vrijdag 19 juli 2024

Honda pakt uit op MOTORbeurs

Honda is dit jaar zeer behoorlijk aanwezig op de MOTORbeurs in Utrecht (23 tot en met 26 februari). Liefst Vier nieuwe motorfietsen worden gepresenteerd: Honda’s nieuwste globetrotter, de VFR1200X Crosstourer, de naked NC700S, de crossover NC700X en de Honda Integra (foto).

Maar dat zijn niet de enige redenen om de stand van Honda te bezoeken. Naast de nieuwe motorfietsen staat het jubileummodel van de CBR1000RR Fireblade in de schijnwerpers, evenals de vernieuwde VFR1200F, GL1800 Goldwing en de drie vernieuwde crossers CRF450R, CRF250R en CRF150RB. Ook de nieuwste scooters van Honda, de Vision110 en Vision50, ontbreken niet.

Volop nieuws bij de Honda-stand dus met net als vorig jaar de volledig ingerichte winkel van het populaire kledingmerk Honda GAS.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen