Honda pakt uit op MOTORbeurs

Honda is dit jaar zeer behoorlijk aanwezig op de MOTORbeurs in Utrecht (23 tot en met 26 februari). Liefst Vier nieuwe motorfietsen worden gepresenteerd: Honda’s nieuwste globetrotter, de VFR1200X Crosstourer, de naked NC700S, de crossover NC700X en de Honda Integra (foto).

Maar dat zijn niet de enige redenen om de stand van Honda te bezoeken. Naast de nieuwe motorfietsen staat het jubileummodel van de CBR1000RR Fireblade in de schijnwerpers, evenals de vernieuwde VFR1200F, GL1800 Goldwing en de drie vernieuwde crossers CRF450R, CRF250R en CRF150RB. Ook de nieuwste scooters van Honda, de Vision110 en Vision50, ontbreken niet.

Volop nieuws bij de Honda-stand dus met net als vorig jaar de volledig ingerichte winkel van het populaire kledingmerk Honda GAS.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?