13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda presenteert nieuwe 2019 modellen bij dealers en met een Road Show

Honda stelt niet alleen de nieuwe 2019 modellen in Nederland bij de officiële Honda dealers aan je voor. Ook trekt er dit voorjaar een Road Show door Nederland én komt er een tweede editie van de Honda CB Day!

 2019 modellen

De eerste 2019 Honda modellen uit de 500 & 650cc serie staan inmiddels bij de officiële Honda dealers. Vanaf maart kun je bij de dealers een proefrit maken. De datum van de proefrit kun je alvast vastleggen.

Honda Road Show

Exclusief voor Nederland trekt er vanaf maart 2019 een Road Show door het land. Ook dan kun je door middel van een proefrit kennis maken met de nieuwe Honda’s. De Road Show biedt tevens de mogelijkheid om eens te proeven aan de voordelen van DCT. De locaties die de Honda Road Show aandoet, zijn nog niet bekend. Deze worden bekend gemaakt op de Honda nieuwspagina.

Honda Day

Op 7 juli organiseert Honda de tweede editie van het gratis Benelux motorfestival. Opnieuw ook op een unieke locatie en wederom met ook de mogelijkheid voor proef- en rondritten. Maar ook met foodtrucks en aanvullende activiteiten. Reserveer deze dag alvast in je agenda…

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen