13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Honda ST 1100 Grand Tour door Oberdan Bezzi

Oberdan Bezzi is een Italiaanse ontwerper die chique concepttekeningen maakt van potentiële motorfietsen van vele grote fabrikanten. Deze keer ontwerpt Bezzi een Honda ST 1100 Grand Tour.

Voor de fans van de Pan European en de Deauville introduceerde Honda in 2021 de NT 1100 als een echte toermachine. Hij wil noch een adventure bike noch een sport tourer zijn, maar gewoon de allrounder bij uitstek. Met zijn ontwerp stelt ontwerper Oberdan Bezzi nu voor hoe een ST op basis van de nieuwe 1100 eruit zou kunnen zien. Puristisch, maar ook allesbehalve saai dankzij het kleurenschema.

Digitaal ontwerper Oberdan Bezzi rendert Triumph Trident 660 RR

Wie is Oberdan Bezzi?

In zijn concepttekeningen concentreert Oberdan Bezzi zich niet op één bepaalde fabrikant, maar creëert hij conceptfietsen van verschillende merken. Daarmee bedient de Italiaan alle categorieën – of het nu gaat om enduro, naked bike, supersportfiets of retrobike. Bezzi is breed gepositioneerd met zijn ontwerpen. Alle motoren blijven puur virtueel, omdat nog geen enkel Bezzi ontwerp 1:1 is gerealiseerd. Verschillende ontwerpen hebben echter al als basis gediend voor “echte” motorfietsen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen