zondag 19 mei 2024

Honda ST 1100 Grand Tour door Oberdan Bezzi

Oberdan Bezzi is een Italiaanse ontwerper die chique concepttekeningen maakt van potentiële motorfietsen van vele grote fabrikanten. Deze keer ontwerpt Bezzi een Honda ST 1100 Grand Tour.

Voor de fans van de Pan European en de Deauville introduceerde Honda in 2021 de NT 1100 als een echte toermachine. Hij wil noch een adventure bike noch een sport tourer zijn, maar gewoon de allrounder bij uitstek. Met zijn ontwerp stelt ontwerper Oberdan Bezzi nu voor hoe een ST op basis van de nieuwe 1100 eruit zou kunnen zien. Puristisch, maar ook allesbehalve saai dankzij het kleurenschema.

Digitaal ontwerper Oberdan Bezzi rendert Triumph Trident 660 RR

Wie is Oberdan Bezzi?

In zijn concepttekeningen concentreert Oberdan Bezzi zich niet op één bepaalde fabrikant, maar creëert hij conceptfietsen van verschillende merken. Daarmee bedient de Italiaan alle categorieën – of het nu gaat om enduro, naked bike, supersportfiets of retrobike. Bezzi is breed gepositioneerd met zijn ontwerpen. Alle motoren blijven puur virtueel, omdat nog geen enkel Bezzi ontwerp 1:1 is gerealiseerd. Verschillende ontwerpen hebben echter al als basis gediend voor “echte” motorfietsen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen