Honda Test ‘m Zelf!

Er zijn van die dingen die je gewoon een keer moet ervaren. Eentje daarvan is zonder twijfel de Dual Clutch Transmission (DTC). DTC is Honda’s speciale schakelsysteem waarbij zowel automatisch als handgeschakeld rijden mogelijk is. Natuurlijk zorgt dit voor comfort, meer sportiviteit en veiligheid. Maar veel belangrijker, het blijft echt motorrijden. Ook met DTC.
 
Om het DTC zelf te ervaren, organiseert MOTO73 in samenwerking met Honda op zaterdag 14 september een bijzondere Test ‘m zelf. Bij Honda Nederland in Schiphol-Rijk staat die dag onder andere de Honda NC700-serie, de VFR1200F en de VRF1200X Crosstourer klaar voor een uitgebreide proefrit. Om het helemaal af te maken stelt Honda ook andere testmotoren beschikbaar. Kortom, dit wordt een testdag die je niet mag missen. 
 
Omdat wij verwachten dat er erg veel interesse zal zijn voor deze zeer bijzondere Test ‘m zelf, is inschrijven vooraf verplicht. Bij te veel aanmeldingen zal een loting beslissen wie de gelukkigen worden. Inschrijven kan tot en met 30 augustus via www.moto73.nl/honda. Hopelijk tot 14 september!  
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.