vrijdag 19 april 2024

Honda Test ‘m Zelf!

Er zijn van die dingen die je gewoon een keer moet ervaren. Eentje daarvan is zonder twijfel de Dual Clutch Transmission (DTC). DTC is Honda’s speciale schakelsysteem waarbij zowel automatisch als handgeschakeld rijden mogelijk is. Natuurlijk zorgt dit voor comfort, meer sportiviteit en veiligheid. Maar veel belangrijker, het blijft echt motorrijden. Ook met DTC.
 
Om het DTC zelf te ervaren, organiseert MOTO73 in samenwerking met Honda op zaterdag 14 september een bijzondere Test ‘m zelf. Bij Honda Nederland in Schiphol-Rijk staat die dag onder andere de Honda NC700-serie, de VFR1200F en de VRF1200X Crosstourer klaar voor een uitgebreide proefrit. Om het helemaal af te maken stelt Honda ook andere testmotoren beschikbaar. Kortom, dit wordt een testdag die je niet mag missen. 
 
Omdat wij verwachten dat er erg veel interesse zal zijn voor deze zeer bijzondere Test ‘m zelf, is inschrijven vooraf verplicht. Bij te veel aanmeldingen zal een loting beslissen wie de gelukkigen worden. Inschrijven kan tot en met 30 augustus via www.moto73.nl/honda. Hopelijk tot 14 september!  
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen