Suzuki RM-Z’s aangepakt UPDATE

Meldden we vorige keer al offroad-nieuws, dat kon uiteraard niet zonder gevolgen blijven. Ook Suzuki heeft haar RM-Z motoren vernieuwd en voorzien van upgrades, wat we eind van deze zomer mogen zien. Zowel de 250 als de 450 zijn aangepakt zodat de motor van binnen en van buiten weer op het scherpst van de snede mee strijden. De injectie is op scherp gezet, het frame extra stijf en de Showa Separate Function Fork staat klaar om verschrikkelijk op z’n donder te krijgen. Nu wij nog…

UPDATE
Suzuki heeft de prijzen van de crossers bekend gemaakt. De RM-Z250 kost 6.990 euro, de RM-Z450 heeft een prijskaartje van 7.490 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?