Hoornsterzwaag terug in de tijd

De zestiende editie van het Oldtimer festival te Hoornsterzwaag vindt dit jaar plaats op 2 juni 2011. Er zal weer van alles te zien en te beleven zijn. Hoofdzakelijk klassieke auto’s, tractoren en motoren, maar ook vliegtuigen, paramoteurs, stuntteams, races, een veiling, straattheater, een kermis, optredens van artiesten en bands en natuurlijk de welbefaamde Zwarte Gekke Race! Al om al een best spectaculaire hemelvaart… Het terrein is open vanaf 9:00 uur, de entree bedraagt 8 euro.

Vijfentwintig man in een supermarktkarretje, houten motorfietsen, een step van tien meter lang, Paaldanseressen in een rijdende nachtclub, of een pantserwagen met sinaasappelkanon. Dat is de Zwarte Gekke Race. Ieder jaar zijn er meer deelnemers die met een knotsgek voertuig meedoen aan de Zwarte Gekke Race. Enthousiast geworden? Je kunt zelf ook meedoen! Aanmelden kan via www.zwarterace.nl. Op deze site staat ook alle informatie met betrekking op de rest van het evenement en over het beroemde Boerenrockfestival en Piratenfeest dat zaterdag 4 juni plaatsvindt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.