zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Hoornsterzwaag terug in de tijd

De zestiende editie van het Oldtimer festival te Hoornsterzwaag vindt dit jaar plaats op 2 juni 2011. Er zal weer van alles te zien en te beleven zijn. Hoofdzakelijk klassieke auto’s, tractoren en motoren, maar ook vliegtuigen, paramoteurs, stuntteams, races, een veiling, straattheater, een kermis, optredens van artiesten en bands en natuurlijk de welbefaamde Zwarte Gekke Race! Al om al een best spectaculaire hemelvaart… Het terrein is open vanaf 9:00 uur, de entree bedraagt 8 euro.

Vijfentwintig man in een supermarktkarretje, houten motorfietsen, een step van tien meter lang, Paaldanseressen in een rijdende nachtclub, of een pantserwagen met sinaasappelkanon. Dat is de Zwarte Gekke Race. Ieder jaar zijn er meer deelnemers die met een knotsgek voertuig meedoen aan de Zwarte Gekke Race. Enthousiast geworden? Je kunt zelf ook meedoen! Aanmelden kan via www.zwarterace.nl. Op deze site staat ook alle informatie met betrekking op de rest van het evenement en over het beroemde Boerenrockfestival en Piratenfeest dat zaterdag 4 juni plaatsvindt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen