woensdag 24 april 2024

Hotel Lory: Geweldig Gezellig en Goed Motorhotel in de Dolomieten

Hoe mooi de Dolomieten zijn, dat weet elke motorrijder al. Wat de meesten (nog) niet weten is dat ook het mooiste meer van Italië in de Dolomieten ligt.

Aan de voet van de majestueuze Brenta dolomieten ligt het meer van Molveno. Dit meer is al 12 jaar achter elkaar uitgeroepen tot het mooiste meer van Italië. Het enige dorpje aan het meer heet dan ook Molveno en daar vinden we het gezellige HOTEL LORY van Karen en Maurice. Doordat zij zelf ook motorrijden, kennen zij de mooiste routes en bezienswaardigheden in de buurt. Qua routes kun je hier alle kanten op, zowel naar het hooggebergte (Stelvio, Gavia, Sella, Pordoi), naar de lange doorhalers (val di Cembra, Passo Tonale), de kronkelweggetjes naar onbekende passen en natuurlijk dagtochten richting de andere meren van Noord-Italië. (Garda, Ledro, Levico, Idro). Na een dagje toeren wordt er aandacht gegeven aan dat andere wat op vakantie zo belangrijk is; lekker drinken, goed eten en heel veel gezelligheid! Er is altijd reuring in de bar en op het terras als iedereen weer terugkomt van een dagje toeren. Dit jaar organiseren we een ‘Ride & Learn’ week, met o.a. een bergtraining, navigatie uitleg en een workshop onderhoud voor een all-in prijs vanaf € 750,- per persoon.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen