Husqvarna Motorcycles op Motorbeurs Utrecht

Van 23 t/m 26 februari is Husqvarna Motorcycles wederom aanwezig op de Motorbeurs in Utrecht. 

De stand van Husqvarna Motorcycles zal maar liefst 20m² groter zijn dan vorig jaar. De ultieme aandachtstrekker zal de nieuwe VITPILEN 401 zijn. 

De VITPILEN 401 is een frisse, ongecompliceerde en nieuwe benadering van het motorrijden. Met de VITPILEN 401 hebben we alle overbodige zaken weggelaten. Wat overblijft is subtiel, heeft stijl en stelt de motorrijder in staat te genieten van het pure rijden.

Een uitgelezen kans om dit compleet nieuwe model in de street range van Husqvarna Motorcycles van dichtbij te bekijken alvast proef te zitten. Natuurlijk zullen ook de 701 SUPERMOTO, 701 ENDURO, de nieuwe TC 50 en uiteraard enkele andere offroad modellen aanwezig zijn.

Tevens zal de Husqvarna RALLY bike van Robert van Pelt, waarmee hij enkele weken geleden nog als beste Nederlander finishte bij DAKAR 2017, vanaf vrijdag 24 feburari te bewonderen zijn op de stand van Husqvarna Motorcycles in hal 7!

Openingstijden Motorbeurs:

Donderdag 23 februari     10:00 – 21:00 uur

Vrijdag 24 februari         10:00 – 22:00 uur

Zaterdag 25 februari       10:00 – 18:00 uur

Zondag 26 feburari        10:00 – 18:00 uur

 

Bekijk de complete Husqvarna Motorcycles modelrange ook alvast op www.husqvarna-motorcycles.com.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?