vrijdag 19 april 2024

Husqvarna presenteert de nieuwe TE 300i en FE 350 Rockstar Edition

Ze worden in een beperkte serie gebouwd en ze zijn aangepast om wedstrijden te winnen. Zie hier de nieuwe Husqvarna TE 300i en FE 350 Rockstar Edition 2021

Husqvarna Motorcycles breidt zijn TE/FE 2021-endurogamma uit met de twee Rockstar Edition-versies. De TE 300i en FE 350 Rockstar Edition, gebouwd in gelimiteerde serie, hebben enkele competitieverbeteringen ondergaan in combinatie met een factory-look.

De TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition lijken op de motorfietsen die gebruikt worden door Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing en zijn voorzien van gepoedercoate chroom-molybdeen stalen frames. Andere technische verbeteringen aan de basis-versies zijn een zwarte zadelcoating met extra ribben om de grip te vergroten, CNC-gefreesde billet en blauw geanodiseerde vorkplaatjes, bescherming van de voorste remschijf, een stevige kettinggeleider en een Supersprox-achtertandwiel.

De Husqvarna TE 300i en FE 350 Rockstar Edition 2021 zijn verkrijgbaar bij de officiële Husqvarna-dealers. Vraag ze ook om de prijs… Die is bij ons nog niet bekend.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen