vrijdag 19 april 2024

Update: BMW Motorrad onthult vijf nieuwe modellen

Al eerder presenteerde BMW de nieuwe BMW R 18. Nu presenteert BMW Motorrad een meer op toeren gerichte variant van deze cruiser: de 2021 BMW R 18 Classic. De nieuwe BMW R 18 Classic is een nostalgisch ogende toermotorfiets die doet denken aan geweldige toer-cruisermodellen van weleer. De R 18 valt op door zijn puristische stijl, terwijl de R 18 Classic is voorzien van een groot windscherm, buddyseat voor een passagier, zadeltassen, een extra LED- koplamp en een 16-inch voorwiel.

Lees hier alles over deze nieuwe BMW R 18 Classic

Nieuwe BMW R nineT 2021 modellen

Voor modeljaar 2021 voert BMW Motorrad voor de R nineT familie enkele technische wijzigingen door. De BMW R nineT 2021 modellen krijgen een aanzienlijk uitgebreide standaarduitrusting mee en er is een groter aanbod aan opties.

Lees hier alles over de nieuwe BMW R nineT modellen voor 2021

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen