Hyperpro presenteert nieuwe schokbrekers

De Nederlandse veringspecialist Hyperpro heeft op de Intermot haar nieuwe BMW ESA schokbrekers geïntroduceerd. Deze schokbrekers zijn toepasbaar voor alle BMW R1200GS en R1200GS Adventure modellen tot 2013, uitgerust met het BMW ESA systeem. Voor zowel de Showa als de WP uitvoering.

Deze motorfietsen worden ouder en zullen op een aantal punten, waaronder de originele schokbrekers gebreken gaan vertonen. Gebreken zoals een niet functionerend ESA verstelsysteem als gevolg van een kapotte ESA verstelmotor, te zachte veren, gebrek aan demping of zelfs lekkages. Deze gebreken verminderen het rij comfort en worden met de schokbreker oplossing van Hyperpro opgelost.

Hyperpro biedt een schokbreker, zowel voor -als achter schokbreker, met de 460 emulsie demper als basis. Deze schokbrekers zijn uitgerust met een versterkte ESA stepper motor, waterdichte connectoren, een verbeterde demping, een progressieve zwarte of paarse veer en is “plug and play” aan te sluiten op het BMW ESA systeem. De Hyperpro schokbreker maakt gebruik van de originele veervoorspanning versteller.

Deze oplossing bied de motorrijder een beter gebalanceerde motorfiets, die comfortabeler en stabieler rijdt, zowel als solo als met bijrijder, met of zonder bagage.

De prijs per schokbreker is 1089,- Euro inclusief BTW, exclusief inbouw.

Voor meer informatie; check www.hyperpro.com of email ons op info@hyperpro.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?