MOTO73 nummer 22 is uit!

De nieuwe MOTO73 is pas uitgekomen en zoals je van MOTO73 kunt verwachten staat hij weer vol met onderwerpen die je niet wilt missen! Wat dan?

Testduel tussen de Yamaha Vmax en Ducati XDiavel

De Yamaha VMAX en de Ducati XDiavel slaan een brug tussen de glamourkitsch van de cruiser en de spierballen van de sportmotor. Het zijn beide motoren met ballen. In een rechtstreeks vergelijk mogen ze laten zien welke de grootste heeft.

De 46 van Vale

Valentino Rossi is een van de meest populaire rijders ooit in het coureurs-legioen. Wij snorren 46 bekende en minder bekende redenen op waarom je hem nooit meer vergeet.

Al het nieuws van de Intermot

In Keulen vond onlangs de Intermot plaats. We zetten al het nieuws van deze motorbeurs op een rij.

Circuittest met de Ducati 1299 Panigale en 959 Panigale

Op het circuit van Assen reed Bob Withag met twee Ducati’s. Is de 1299 Panigale S echt zoveel sneller dan de 959 Panigale als we denken?

De toekomst volgens BMW

BMW bestaat honderd jaar. Een mooie gelegenheid om vooruit te kijken naar de toekomst van het motorrijden.

Test van de Mash-modellen

Het kleine Franse Mash timmert flink aan de weg. We rijden op Corsica op een aantal nieuwe modellen.

En meer: 

– Eerste test met de Quadro 4

– Verslag van de GP van Japan en het kampioenschap van Marc Marquez

– Toeristische trip door Noord-Engeland

– Maar natuurlijk ook de marathonmotor

Bestel hier de laatste editie of bekijk de abonnementen!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.