Politie zoekt doorrijder

De politie is op zoek naar de bestuurder van een Volkswagen Polo die na een aanrijding met een motorrijder op de Wibautstraat, doorreed. De motorrijder raakte gewond en ligt nog in een ziekenhuis.

De aanrijding gebeurde in de nacht van 17 op 18 augustus rond half drie 's nachts. De automobilist kwam uit de richting van de Ruyschstraat en stak de Wibautstraat over. Daar kwam de auto in botsing met de motor, die juist optrok bij het groene verkeerslicht. De motorrijder raakte zwaargewond terwijl de automobilist doorreed in de richting van het 's Gravesandeplein en de Zeeburgerdijk.

De politie is op zoek naar deze automobilist wiens auto aan de voorzijde beschadigd is geraakt. Het gaat om een personenauto van het merk Volkswagen, type Polo, bouwjaar tussen 2000 en 2002. De auto heeft een donkere kleur. Bij de botsing verloor de auto de rechter koplamp, de grille en het VW-logo.

Mensen die meer informatie hebben die kan leiden naar de identiteit van de automobilist worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Een anonieme tip kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: Het Parool
Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.