13 C
Nederland
zondag 26 juni 2022

In stijl naar Zwarte Cross

Van 20 t/m 22 juli is het weer zover: de Zwarte Cross. Een feest met motorcross, stunts, humor, theater, muziek en spektakel. Naar de vijftiende editie van de Zwarte Cross in 2011 kwamen maar liefst 152.500 bezoekers.

Dit jaar wil de organisatie van het festival één campinggast selecteren die thuis wordt opgehaald door directrice Rikie Nijman met haar eigen helikopter.  Deze gelukkige winnaar (plus extra persoon) wordt als eerste gedropt op de Zwarte Cross Camping met een zak vol munten en een goodiebag met Zwarte Cross artikelen.

Ook kans maken? Breng een ode aan Tante Rikie! Dit kan een gedicht, een lied, een standbeeld, een tatoeage, een lieve brief of iets dergelijks zijn. Campinggasten kunnen hun ode (of foto’s van hun ode) sturen naar info@zwartecross.nl o.v.v. 'Ode aan Tante Rikie'. In de week voorafgaand aan de Zwarte Cross, zal Rikie degene uitkiezen die als een koning(in) op de Zwarte Cross zal vertoeven. Succes!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen