Rijvaardigheidstraining in Frankrijk

Ben jij een enthousiaste motorrijder en wil je leren van echte coureurs? Schrijf je dan in voor de tweedaagse circuitrijvaardigheidstraining van Joey Litjens en Kevin van Leuven. Zij delen op maandag 3 en dinsdag 4 september graag hun kennis met je op het circuit Des Ecuyers in Frankrijk.

Tijdens deze training staat veiligheid hoog in het vaandel. De nadruk zal liggen op persoonlijke begeleiding, zodat elke deelnemer volop aandacht krijgt van de instructeur. De begeleiding zal plaats vinden op en naast de baan. Middels videobeelden en diverse workshops zal gewerkt worden aan de motorbeheersing, zodat je ook op straat adequater kunt reageren in gevaarlijke situaties.

Er is gedacht aan rijders van elk niveau. Van beginner tot racer en van jong tot oud.

Wil je meer weten over dit motorfestijn? Mail dan naar litjensracing@hetnet.nl of naar kevin@kevin-34.nl of vind het evenement op Facebook.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.