donderdag 28 maart 2024

Rijvaardigheidstraining in Frankrijk

Ben jij een enthousiaste motorrijder en wil je leren van echte coureurs? Schrijf je dan in voor de tweedaagse circuitrijvaardigheidstraining van Joey Litjens en Kevin van Leuven. Zij delen op maandag 3 en dinsdag 4 september graag hun kennis met je op het circuit Des Ecuyers in Frankrijk.

Tijdens deze training staat veiligheid hoog in het vaandel. De nadruk zal liggen op persoonlijke begeleiding, zodat elke deelnemer volop aandacht krijgt van de instructeur. De begeleiding zal plaats vinden op en naast de baan. Middels videobeelden en diverse workshops zal gewerkt worden aan de motorbeheersing, zodat je ook op straat adequater kunt reageren in gevaarlijke situaties.

Er is gedacht aan rijders van elk niveau. Van beginner tot racer en van jong tot oud.

Wil je meer weten over dit motorfestijn? Mail dan naar litjensracing@hetnet.nl of naar kevin@kevin-34.nl of vind het evenement op Facebook.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen