Inazuma 250 komt naar Nederland

Suzuki komt met de nieuwe Inazuma 250. Zoals eerder gemeld met een een 250cc, tweecilinder motorblok. Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem efficiënt en zuinig en dat is gezien de benzineprijzen best handig.

Het motorblok wordt gedragen door een dubbel wiegframe. Voor wordt de vering verzorgt door een telescopische vork, achter door een mono-shock. De Inazuma heeft zowel voor als achter een enkele schijfrem, met éénzuiger remklauw achter en een tweezuiger remklauw voor. 

De Inazuma beschikt over een compact instrumentenpaneel waarin naast alle standaard indicatoren ook een versnellingsindicator, onderhoudsindicator en een in drie standen instelbare shiftlight zijn verwerkt. De Inazuma 250 is vanaf de zomer van 2012 leverbaar. Meer details en de consumentenprijs zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?