woensdag 8 februari 2023

Inazuma 250 komt naar Nederland

Suzuki komt met de nieuwe Inazuma 250. Zoals eerder gemeld met een een 250cc, tweecilinder motorblok. Het nieuwe vloeistofgekoelde, tweecilinder in-lijn motorblok is uitgerust met een zesversnellingsbak. De 180° krukas is voorzien van een gekoppelde balansas. Bovendien is het langeslag motorblok in combinatie met het elektronische brandstofinjectiesysteem efficiënt en zuinig en dat is gezien de benzineprijzen best handig.

Het motorblok wordt gedragen door een dubbel wiegframe. Voor wordt de vering verzorgt door een telescopische vork, achter door een mono-shock. De Inazuma heeft zowel voor als achter een enkele schijfrem, met éénzuiger remklauw achter en een tweezuiger remklauw voor. 

De Inazuma beschikt over een compact instrumentenpaneel waarin naast alle standaard indicatoren ook een versnellingsindicator, onderhoudsindicator en een in drie standen instelbare shiftlight zijn verwerkt. De Inazuma 250 is vanaf de zomer van 2012 leverbaar. Meer details en de consumentenprijs zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen