woensdag 24 april 2024

Indian lanceert Indian Motorcycle Insurance

Indian Motorcycle Benelux en Combi Motors Verzekeringen hebben besloten om hun bestaande samenwerking uit te breiden. Dit komt voort uit de groeiende populariteit van Indian Motorcycle, waarbij rijders niet alleen geïnteresseerd zijn in de motoren zelf, maar ook in het erfgoed en de bijbehorende levensstijl.

Indian x Roland Sands: rebelse Super Hooligan FTR-special

Vanwege de vraag naar meer producten die direct gerelateerd zijn aan Indian Motorcycle, bieden IMC Benelux en CombiMotors Verzekeringen nu een speciale verzekering aan: Indian Motorcycle Insurance. Deze verzekering is beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe rijders en wordt aangeboden in Nederland en België. Er wordt ook onderzocht of Luxemburg op termijn kan worden toegevoegd.

Viktor van Leeuwen, directeur JEEGEE Motors BV, importeur van Indian Motorcycle Benelux, benadrukt dat de groeiende populariteit van het merk en de actieve rijdersgroep heeft geleid tot een grotere vraag naar eigen producten met het merklabel. Hij is trots dat ze deze verzekering nu kunnen aanbieden.

Arthur Heppener, eigenaar-directeur van Combi Motors Verzekeringen, merkt op dat ze al geruime tijd samenwerken met Indian Motorcycle Benelux. Hij vindt het prachtig om te zien dat het merk groeit en dat de tijd rijp is voor een eigen label.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen