vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Informatiebijeenkomsten 2015 Reisprogramma

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Sinds de kortste dag wordt het ’s middags alweer een uur later donker en ’s morgens een half uur eerder licht. Heerlijk! We zijn dan ook al volop bezig weer op pad te gaan.

Hadden jullie al plannen?

8 Februari 2015 > Informatiebijeenkomsten 2015 Reisprogramma

10.00 uur – Keerpunt Stalingrad

11.30 uur – IJsland Allroad en Marokko Allroad Reis

13.30 uur – Albanië Allroad Reis

Let op: Bij Café Wieggers
Waalderweg 16
7263 RW Mariënvelde (nabij Varsseveld)
0544-351527
Zie kaartje:  http://goo.gl/maps/lctsB

Als we weten dat je komt, zorgen we dat we een infopakketje voor je klaar hebben.

Aanmelden kan via: info@Ride-onMotorTours.com

Handig te weten:

– Als je zin had mee te gaan naar Rusland (Keerpunt Stalingrad) laat dat dan direct weten; de reis is in principe volgeboekt. 

– Mbt de reis naar Marokko zit de aanhanger vol. Je kan nog mee, maar alleen als je zelf (met) je motor naar Spanje rijdt/transporteert.

Opening Ride-on! Travel Center 15 Februari 13.00 – 16.00 uur

– Als je het leuk vind andere reislustigen te ontmoeten én je bent benieuwd naar onze nieuwe stek, dan ben je ook 15 Februari aanstaande van harte welkom in Zeddam aan de 

’s Heerenbergseweg 10. Zie: https://goo.gl/maps/F6uI2 

Isle of Man TT Dag op 28 Maart 13.00 – 16.00 uur

– De DVD van 2014 is heel erg spannend; John McGuinness is geblesseerd, Bruce Anstey rijdt een nieuw absoluut record en William Dunlop maakt brokken en heeft heel veel geluk. Michael Dunlop bezorgt BMW, na 75 jaar, weer een TT-overwinning! Dat wordt gewoon gezellig dus in het centrum van Zeddam. Kom je ook? 

’s Heerenbergseweg 10. Zie: https://goo.gl/maps/F6uI2

Graag tot ziens!

Rob en Dafne
Ride-on MotorTours
06-14137891

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen