zaterdag 22 juni 2024

Ingrijpende wijzigingen voor 2021 MV Agusta Brutale 800 en Dragster

MV Agusta heeft voor 2021 de Brutale 800 en Dragster grondig herzien. Het driecilinderblok is natuurlijk geschikt gemaakt voor Euro 5. Maar MV Agusta heeft ook het chassis en de elektronica van beide modellen aanzienlijk gewijzigd. Geavanceerde rijhulpsystemen op basis van een nieuwe zes-assige IMU houden de Brutale en Dragster technologisch in de voorste gelederen.

In de onderstaande video worden alle relevante details van de nieuwe MV Agusta Brutale 800 en Dragster-modellen besproken. Let goed op de presentatie van Brian Gillen, MV Agusta R&D Director, die zeer gedetailleerd uitlegt wat de impact van de geavanceerde elektronische systemen op de rijbeleving is.

https://youtu.be/5lrSYOBRsoA

Beide modellen kunnen ook worden uitgerust met SCS, de ‘automaat’ die MV Agusta samen met Rekluse heeft ontwikkeld. Je kunt beide modellen dan zonder koppeling rijden, zelfs wanneer je tot stilstand komt.

MV Agusta Brutale 800 RR & MV Agusta Dragster 800 RR Dubbeltest

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen