Ingrijpende wijzigingen voor 2021 MV Agusta Brutale 800 en Dragster

MV Agusta heeft voor 2021 de Brutale 800 en Dragster grondig herzien. Het driecilinderblok is natuurlijk geschikt gemaakt voor Euro 5. Maar MV Agusta heeft ook het chassis en de elektronica van beide modellen aanzienlijk gewijzigd. Geavanceerde rijhulpsystemen op basis van een nieuwe zes-assige IMU houden de Brutale en Dragster technologisch in de voorste gelederen.

In de onderstaande video worden alle relevante details van de nieuwe MV Agusta Brutale 800 en Dragster-modellen besproken. Let goed op de presentatie van Brian Gillen, MV Agusta R&D Director, die zeer gedetailleerd uitlegt wat de impact van de geavanceerde elektronische systemen op de rijbeleving is.

Beide modellen kunnen ook worden uitgerust met SCS, de ‘automaat’ die MV Agusta samen met Rekluse heeft ontwikkeld. Je kunt beide modellen dan zonder koppeling rijden, zelfs wanneer je tot stilstand komt.

MV Agusta Brutale 800 RR & MV Agusta Dragster 800 RR Dubbeltest

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?