Marc Márquez’ laatste medische onderzoek is prima

Marc Márquez, nog steeds onder medisch toezicht, zit nog in een revalidatieproces. Maar het gaat wel steeds beter

Het herstel van Marc Marquez (Repsol Honda Team) gaat door. Na de derde operatie aan de rechterarm is het laatste medische onderzoek positief.

Marc Márquez: het begon allemaal in Cervera

De medische beoordeling die in het Hospital Ruber Internacional in Madrid werd uitgevoerd, stelde een gunstige klinische situatie vast met een goede evolutie van de botconsolidatie in Márquez’ ledemaat.

Márquez, die ook leed aan een botontsteking, kan de komende weken de intensiteit in het revalidatieplan opvoeren.

Bron: MotoGP.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?