Inhoud, routes & video’s Promotor 07/19

Toeren

Duitsland: 30 jaar vrijheid in de Rhön

Dertig jaar geleden gebeurde het onvoorstelbare. De Berlijnse Muur viel en scheurde in zijn val het IJzeren Gordijn open. De strengbewaakte Zonegrenze tussen Oost- en West-Duitsland verdween, Duitsland werd met de Wiedervereinigung weer één land.

Lees verder

Alpen: Seven Summits

De Seven Summits zijn de hoogste bergen van de zeven Alpenlanden, een fantastisch motorschouwspel tussen de drie- en vierduizend meter. Ook de bijrollen zijn goed bezet, met passen die je altijd graag ziet – of het nu de eerste, de tweede, de derde of de vierde keer is – en die je niet, zoals de meeste bergen, alleen van onderaf beleeft.

Lees verder

TTT6: Vanuit het centrum van MotorNL

De Randstad. Het blijft een bijzonder fenomeen. Er zijn mensen, ook in motorkringen, die zeggen: daar zou ik nooit willen wonen. Te druk. Die komen waarschijnlijk nooit verder dan de Dam en consorten. Want druk… Rijd deze TTT6 en je verbaast je over de leegte, de stilte, het groene karakter. Vertrek en aankomst in het hoofdkantoor van MotorNL

Lees verder

Promotor Reizen

Motoren getest

  • BMW R1250 RS
  • Suzuki GSX-S1000A Katana
  • Toertest: KTM 1290 Super Duke GT
  • Harley-Davidson LiveWire
  • Topstaat: Kawasaki Versys 1000
  • Yamaha Niken GT
  • Yamaha XSR700 Tribute
  • KTM 790 Adventure
  • Kawasaki W800 Street

Spullen

Integraalhelmen met zonnevizier

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?