Inhoud, routes & video’s Promotor 10/19

Data TankTasTochten & Clubtochten

Ook in 2020 organiseren we TankTasTochten en Clubtochten. Trouwe deelnemers zetten de data in hun toeragenda.

LEES VERDER

De dalen van Tirol: TT in Oostenrijk

Ze zijn nauwelijks te vergelijken, de Tourist Trophy op het eiland Man en de dalen van Tirol tussen de Brenner, de Timelsjoch en de Hahntenjoch. Maar toch: in beide gevallen is het toeristisch, alleen ligt de nadruk in Tirol niet zo extreem op het tempo. Je vindt er echter wel prachtige dalwegen die tot ver over de 2.500 meter hoogte de bergen in lopen, maar ook kleine weggetjes die diep naar de stilte van het achterland voeren.

LEES VERDER

Verkiezing Mooiste Bocht van Nederland

Het afgelopen jaar hebben we een Bochtencatalogus ingericht. Jij kon bochten inzenden. Uit alle inzendingen hebben we er 14 geselecteerd die in aanmerking komen voor de Mooiste Bocht van Nederland. Je kunt je stem achterlaten op het stemformulier

Naar het stemformulier

In het spoor van de bevrijders: Hell’s Highway

De bevrijding van West-Europa begon 75 jaar geleden met de landing van 
156.115 geallieerde soldaten op de stranden van Normandië. In drie 
etappes volgen wij het spoor van deze helden, van de D-Day-stranden tot 
in Wageningen, waar op 5 mei 1945 de Duitse overgave werd getekend. 
Etappe 3: een reis vol hindernissen.

LEES VERDER

Motoren

  • Triumph Rocket 3
  • Harley-Davidson CVO
  • BMW S1000 XR
  • Yamaha TMAX 560 Tech Max

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.