maandag 24 juni 2024

Inhoud, routes & video’s Promotor 10/2018

Het decembernummer van Promotor is uit! Het laatste van dit jaar alweer. Boordevol toerverhalen, motortests, tips and trics. Heb je hem op de mat? Veel leesplezier, anders kun je hem altijd los bij ons bestellen en lezen over de volgende onderwerpen:

TOEREN

Italië: Calabrië

Peperworst en bandieten zijn de pittige ingrediënten van een motortocht door Calabrië, onderin de laars van Italië. De tocht werkt verkwikkend op je stuurmanskunsten, het libido van de motorrijder. Lang hoorde de ruige streek niet bij Europa. Zeemonsters en bedwantsen waren voor velen net een stap te veel.

LEES VERDER

Indonesië: Bali

Hard rijden is er op Bali niet bij. De wegen zijn te druk, te kronkelig of te steil. Daarbij is het landschap simpelweg té mooi en de cultuur te overweldigend om er snel aan voorbij te rijden. Promotor reisde naar het enige hindoeïstische eiland van Indonesië en reed – weer of geen weer – langs indrukwekkende tempels, actieve vulkanen en heerlijke stranden.

LEES VERDER

Urban Tour Rotterdam

Grootsteeds en meeslepend verreist Rotterdam langs de oevers van de Maas. Als sluitsteen van een lange reis, vol tegenslag en wederopbouw, komt de Maasstad tot volle bloei in de luwte van de Noordzee. Waar nog steeds wordt gewerkt, altijd maar weer, maar in de nacht is het stil en is er ruimte voor rijden. Met volle overgave door de verstilde haarvaten van de stad.

LEES VERDER

BESTEL PROMOTOR MAGAZINE 10 HIER

MOTOREN

MOTOROCCASION

  • Kawasaki Z800
  • Suzuki GSR750
  • Yamaha FZ8

SPULLEN

  • Droog en warm in de regen: heel veel tips & trucs
  • 3 x bochten-ABS getest: BMW R1200 GS, Ducati Diavel S & Honda Fireblade SP
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen