13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Inschrijving Zwarte Cross bijna van start

Aanstaande maandag (21 november) start om 11.00 uur via de website www.zwartecross.nl de inschrijving voor de Zwarte Cross 2012! Zorg ervoor dat je je energierekening netjes betaald heb, er geen bramen op je router zitten en je muismatje in topconditie is.

Je kunt je inschrijven voor de Bromfietsklasse, Romaklasse, Specialklasse, Wegraceklasse, Zwaargewichtklasse, Maritieme klasse (nieuw) en Muzikantenklasse (nieuw).

Daarnaast is ook de 85cc Klasse (met grote wielen) nieuw. Deze klasse is net als de Superklasse en de Calimeroklasse op uitnodiging en daar kun je je dus niet voor aanmelden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen