Inschrijving Zwarte Cross bijna van start

Aanstaande maandag (21 november) start om 11.00 uur via de website www.zwartecross.nl de inschrijving voor de Zwarte Cross 2012! Zorg ervoor dat je je energierekening netjes betaald heb, er geen bramen op je router zitten en je muismatje in topconditie is.

Je kunt je inschrijven voor de Bromfietsklasse, Romaklasse, Specialklasse, Wegraceklasse, Zwaargewichtklasse, Maritieme klasse (nieuw) en Muzikantenklasse (nieuw).

Daarnaast is ook de 85cc Klasse (met grote wielen) nieuw. Deze klasse is net als de Superklasse en de Calimeroklasse op uitnodiging en daar kun je je dus niet voor aanmelden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.