Internationale Machinefabriek Interdisc Grasbaanraces 2014.

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vrijdag 8 augustus vormt evenemententerrein De Tippe in Staphorst het decor voor de jaarlijkse internationale grasbaanraces georganiseerd door de motorclub AMBC. Zoals elk jaar komt de club met een mooi avondvullend race- programma met als hoofdmoot natuurlijk de Internationale deelname in de ‘Specials’ categorie. De grasbaancommissie van de AMBC is al maanden druk bezig om een aansprekend deelnemersveld te contracteren. Met info hierover volgt binnenkort.

Wat ook bekend is geworden is dat als aanvulling in het programma op de vrijdagavond een regio klasse is toegevoegd. De club kreeg hiervoor dit jaar toestemming van de nationale motorbond KNMV. De clubleden van de AMBC krijgen nu eindelijk eens de kans om deel te nemen in een clubklasse die op de vrijdagavond voor een volle bak publiek mag optreden! Clubleden van de AMBC krijgen op vrijdagavond de kans voor het grote publiek te rijden op De Tippe.

Aan deze deelname zijn enkele regels verbonden. Deze staan op de AMBC website vermeld samen met alle beschikbare info omtrent dit jaarlijkse topevenement. Er kunnen tien rijders inschrijven met nog eens twee reserves. Hiervoor geldt, wie het eerst komt…

Opgave via mail naar j.compagner@online.nl Of per Mobiel bij Jan Compagner 0623719929

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?