Ital-dag 2014

De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar ongeveer 10 Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma’s met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd en er is de mogelijkheid tot een proefrit op de nieuwe Ducati Monster 821. Het geheel wordt door een live-band met lekkere muziek omkleed. De vele Italiaanse motoren, die het evenement bezoeken, staan uiteraard in het middelpunt. Het hoogtepunt is de verkiezing van de mooiste Italiaanse motor van vòòr en na 1980 en de mooiste overall. 

Afgelopen jaren groeide de Ital-dag uit tot één van de grootste Italiaanse motorenevenementen, waarbij het aantal bezoekers opliep tot meer dan 8000. De Ital-dag wordt georganiseerd door de Ducati Club Nederland in nauwe samenwerking met verschillende andere Italiaanse motorfiets merkenclubs en de SAM.

De toegang is gratis en de toegang tot het terrein staat open voor alle Italiaanse motoren. Andere merken zijn van harte welkom maar zullen naar een apart van het evenemententerrein gelegen parkeerplaats worden geleid.

 

Locatie en tijden Ital-dag:

Zondag 17 augustus 2014, van 10:00 tot 16:00 uur.

Recreatiegebied De Meent

Klassenburgerstraat 5A

4112 NG Beusichem (GLD)

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?