13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Ital-dag 2014

De Ital-dag is het jaarlijkse evenement waar ongeveer 10 Italiaanse merkenclubs zich presenteren en vele bezoekers, het merendeel met een Italiaanse motor, aanwezig zullen zijn. Een groot aantal motordealers, organisaties en andere firma’s met een link naar de Italiaanse motorfietscultuur zijn eveneens op de Ital-dag vertegenwoordigd en er is de mogelijkheid tot een proefrit op de nieuwe Ducati Monster 821. Het geheel wordt door een live-band met lekkere muziek omkleed. De vele Italiaanse motoren, die het evenement bezoeken, staan uiteraard in het middelpunt. Het hoogtepunt is de verkiezing van de mooiste Italiaanse motor van vòòr en na 1980 en de mooiste overall. 

Afgelopen jaren groeide de Ital-dag uit tot één van de grootste Italiaanse motorenevenementen, waarbij het aantal bezoekers opliep tot meer dan 8000. De Ital-dag wordt georganiseerd door de Ducati Club Nederland in nauwe samenwerking met verschillende andere Italiaanse motorfiets merkenclubs en de SAM.

De toegang is gratis en de toegang tot het terrein staat open voor alle Italiaanse motoren. Andere merken zijn van harte welkom maar zullen naar een apart van het evenemententerrein gelegen parkeerplaats worden geleid.

 

Locatie en tijden Ital-dag:

Zondag 17 augustus 2014, van 10:00 tot 16:00 uur.

Recreatiegebied De Meent

Klassenburgerstraat 5A

4112 NG Beusichem (GLD)

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen