vrijdag 27 januari 2023

Je eigen motor- of helmdesign is bereikbaarder dan je denkt!

Een helmdesign volledig naar eigen ontwerp, klinkt als iets dat alleen bereikbaar is voor motorsportgrootheden als Marc Marquez en Jeffrey Herlings. Om nog maar te zwijgen van een motorfiets in je eigen droomdesign. Dankzij Roche Koers Design uit Hoogeveen hoef je echter geen dik betaalde fabrieksrijder te zijn om rond te kunnen rijden met een unieke helm of zelfs op een unieke motorfiets.

Tijdens een persoonlijk intakegesprek met Roche Koers Design kun je al je wensen kenbaar maken, waarna Roche Koers Design aan de slag gaat om in samenspraak een uniek design te ontwerpen. Na goedkeuring wordt je opdracht ingepland en is het nog slechts een kwestie van tijd voor je eigen motor- of helmdesign klaar is.

Hoewel Roche Koers Design nog maar twee jaar bestaat, hebben ze al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van ontwerpen en realiseren van motorfietsdesigns en helmontwerpen voor onder anderen motorfiets-importeurs en bekende motordealers. Dat deden ze onder de naam Motopaints Assen.

Roche Koers Design is met enkele unieke motorfietsen aanwezig op het Mega MotorTreffen 2022 in Autotron Rosmalen op zondag 10 april 2022.

Neem bij interesse geheel vrijblijvend contact met Roche Koers Design op om zo te ontdekken wat het bedrijf uit Hoogeveen voor jou kan betekenen. Het handigst is om te appen naar 06 83 92 82 28, te mailen naar info@rochekoersdesign.nl of de website te bezoeken. Bellen mag uiteraard, maar tijdens werkzaamheden zijn ze minder goed telefonisch te bereiken. Vakwerk vraagt immers concentratie!

Ook voor kleuradviezen, schadeherstel, sportreplica’s, retrolook en alle overige denkbare designs kun je bij Roche Koers Design terecht.

Roche Koers Design is uitsluitend op afspraak geopend.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen