dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Joey Litjens nieuwe marketing coördinator bij KTM

Je kunt zeggen wat je wilt, maar stilzitten doet Joey Litjens zeker niet, en de nieuwste uitdaging op zijn pad is een baan als marketing coördinator bij KTM Nederland in Malden.

Het CV van Litjens is zeker een interessante. In 2006 en 2007 kwam de coureur uit America – in Limburg, welteverstaan – met Molenaar Racing uit in de 125cc-klasse van de Grand Prix-racerij, waar hij met een zestiende plek tijdens de Italiaanse GP in 2007 net geen punten wist te pakken. In 2009 zou hij tijdens een Dutch Supersport race op de Varsselring in Hengelo vervolgens hard crashen en vier zenuwen in zijn rechterarm scheuren. Het betekende het einde van zijn racecarrière .

Maar Litjens ging niet bij de pakken neer zitten en besloot jong racetalent te gaan helpen door middel van zijn JL Racing Support. Dat blijft hij naar eigen zeggen overigens ook gewoon nog doen. Wat overigens bij KTM Nederland prima kan, aangezien het Oostenrijkse merk twee perfecte opstapklassen heeft in onder meer de Nederlandse wegracerij, namelijk de RC390 Cup en de 690 Duke Cup, waar Litjens overigens sowieso al nauw bij betrokken was.

Joey Litjens op Facebook:

“Ik ben bijzonder gemotiveerd om voor KTM Nederland te gaan werken. Er is geen enkel merk dat zich zo sterk profileert met racen op welk vlak dan ook, je kunt je dus wel voorstellen dat ik super blij ben om aan de slag te gaan bij de oranje brigade.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen