maandag 28 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Jopa Racing Products breidt haar assortiment uit met INUTEQ en SIXS

Jopa Racing Products heeft opnieuw haar assortiment voor 2023 vergroot met mooie toevoegingen van Inuteq en Sixs.

INUTEQ

INUTEQ is ’s werelds toonaangevende bedrijf in het ontwikkelen en produceren van innovatieve persoonlijke koeltechnologieën en -producten. Het creëren van de best mogelijke oplossingen om mensen comfortabel koel te houden en symptomen van oververhitting te voorkomen zit in het DNA van Inuteq.

JopaMX al meer dan 15 jaar kledingsponsor van Nancy van de Ven

Inuteq: “Als producent van de INUTEQ koelvesten en accessoires, streven wij naar een wereldwijd distributienetwerk, per markt. Voor de motormarkt in de Benelux, Duitsland, Denemarken & Oostenrijk hebben we daarom een exclusieve overeenkomst gemaakt met Jopa Racing Products uit Enter. Jopa is een sterke, betrouwbare distributeur in zowel de off- als onroad sector en daarom de ideale partner voor ons”

De producten van Inuteq zijn leverbaar vanaf begin april.

Bekijk hier welke koelproducten er beschikbaar zijn en zorg er voor dat jij komende zomers “cool” blijft!

SIXS

SIXS één van dé topmerken op het gebied van onderkleding. SIXS is een vrij nieuw merk binnen de wereld van de onderkleding. Dit doet echter niets af van de kwaliteit die dit op en top Italiaanse merk levert. En aangezien het een Italiaans merk is. Ziet het er uiteraard ook nog eens goed uit!

Het merk biedt onderkleding voor zowel de winter als de zomer aan. Met de hoog prestatiegerichte en soepele vezels voelt elke beweging heel natuurlijk en comfortabel aan. De zachte vezels en stof constructie zorgen voor een gevoel van tweede huid en optimaliseren de thermo regulatie.

De collectie van SIXS is momenteel al leverbaar.

Bekijk hier de gehele collectie van SIXS.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen