woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTO73 #19 wordt dag later bezorgd

De productie van een magazine start met het uitzetten en verzamelen van de artikelen. Dan volgt eindredactie, lay-out en druk. Als laatste in de schakel gaan de kant-en-klare magazines met een vrachtwagen naar PostNL. En daar is het met MOTO73 #19 fout gegaan. De vrachtwagen stond met motorpech langs de kant. Dan denk je: andere vrachtauto, nieuwe chauffeur. Zou je inderdaad denken, maar de transporteur had geen chauffeur om de vrachtauto te besturen! Daar gaat onze planning. MOTO73 #19 wordt dus een dag later bij de abonnees bezorgd.

Kun je niet tot vrijdag wachten? Lees dan hier alvast het magazine digitaal.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen