Kalender Dutch Masters of Motocross 2017

De kalender van de Dutch Masters of Motocross, het spannendste motocross-kampioenschap van Nederland, telt in 2017 vier wedstrijden. De finale wordt verreden tijdens het Zwarte Cross festival in Lichtenvoorde. Hiermee is de Zwarte Cross in 2017 gastheer van het grootste motocrossevenement ter wereld.

Met de samenstelling van de kalender van de Dutch Masters of Motocross (DMoMX) is rekening gehouden met de MXGP kalender. Door de wedstrijden in te plannen in weekeinden buiten de GP-kalender, verwachten we dat de absolute wereldtop aan de start van de prestigieuze DMoMX-wedstrijden verschijnt.

De kalender voor de Dutch Masters of Motocross ziet er als volgt uit:

26 maart 2017 – Oss

9 april 2017 – Harfsen

14 mei 2017 – Emmen

14, 15 en 16 juli 2017 – Finale tijdens de Zwarte Cross in Lichtenvoorde

Tijdens deze wedstrijden wordt gestreden in de MX1, MX2, 125cc en 85cc klassen. Het wedstrijdschema voor de finale is hier te vinden.

19 november: Start voorverkoop Zwarte Cross

Aanstaande zaterdag, 19 november, begint de voorverkoop voor de Zwarte Cross. Om 11 uur ‘s ochtends start de wereldwijde verkoop van kaarten voor het festival inclusief toegang tot de finalewedstrijden van de Dutch Masters of Motocross. Met de Grote Denkers Korting kost een kaartje voor een dag slechts € 20,-. Hiermee hebben bezoekers toegang tot de races én de rest van het festival.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?