Herlings over Red Bull Knock Out

Op het strand van Scheveningen vond dit weekend de zwaarste strandrace plaats. Niemand minder dan onze eigen Jeffrey Herlings ging er met de winst van door. Hiermee bewees hij niet alleen dominant te kunnen zijn op de baan, ook in een bizar parcours aan zee liet hij 999 man achter zich. Nathan Watson behaalde de tweede plek, Nederlander Glenn Coldenhoff werd derde.

“Ik ben super tevreden met de race. We kwamen hier met een groot vraagteken, omdat we nog niet zo veel ervaring hadden met de motor en met strandraces. Maar we deden het erg goed en ik ben blij voor het team. Ik won de heat met twee minuten en de finale met meer dan twee minuten. Dit soort races zijn heel anders dan de motorcross en ik ben heel blij dat hoe het allemaal gelopen is”, aldus Herlings.

De race terugkijken kan hier!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.