woensdag 1 februari 2023

Kappa heeft Café Racer-lijn voor Kawasaki Z900 RS ontwikkeld

Leuk hoor zo’n retro, maar waar laat je je bagage? Kappa heeft voor de Kawasaki Z900 RS een Café Racer-lijn ontwikkeld.

Met de Café Racer-lijn heeft Kappa, leverancier van motoraccessoires, voor de Kawasaki Z900 RS koffers, tassen en dragers ontwikkeld. Daarmee verander je je modern-classic in een toermotor.

De lijn bestaat uit een set harde koffers, zachte tassen, een tanktas, een GPS houder, een RVS radiatorbeschermstrip en een stuurkuipje.

Koffer- en tassendragers

Voor het dragen van harde en zachte koffers heeft Kappa drie ontwikkeld, gemaakt van glanzend zwart gespoten buizen. De KR4124 (€144,-) is geschikt voor de topkoffers Monokey en Monolock in combinatie met de grondplaat K636. De KL4124 (€131,-) is special bedacht voor de Monokey zijkoffers. En de TMT4124K (€112,50) is bedoeld voor zachte koffers.

Om je GPS op de Z900 RS te bevestigen heeft Kappa een GPS-houder (€101,-) in de collectie opgenomen. Ook stuit je in de collectie op een aluminium strip die de radiator moet beschermen.

Koffers en tassen

De Café Racer-lijn bestaat natuurlijk niet alleen uit bevestigingsmiddelen. In de collectie hebben ook tassen, koffers en een tanktas een plek gekregen. De tanktas bevestig je met een ring op de brandstoftank. De prijzen variëren van €100,- tot €120,-.

Stuurkuipjes

In de Café Racer collectie staan ook twee verschillend uitziende stuurkuipjes. De een is wat eenvoudig, de ander meer verfijnd. Beide omvatten de koplamp en onderstrepen de klassieke lijn van der Kawasaki Z900 RS. De prijzen variëren van €89,- tot €223,50.

Meer info op kappamoto.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen