Kappa heeft Café Racer-lijn voor Kawasaki Z900 RS ontwikkeld

Leuk hoor zo’n retro, maar waar laat je je bagage? Kappa heeft voor de Kawasaki Z900 RS een Café Racer-lijn ontwikkeld.

Met de Café Racer-lijn heeft Kappa, leverancier van motoraccessoires, voor de Kawasaki Z900 RS koffers, tassen en dragers ontwikkeld. Daarmee verander je je modern-classic in een toermotor.

De lijn bestaat uit een set harde koffers, zachte tassen, een tanktas, een GPS houder, een RVS radiatorbeschermstrip en een stuurkuipje.

Koffer- en tassendragers

Voor het dragen van harde en zachte koffers heeft Kappa drie ontwikkeld, gemaakt van glanzend zwart gespoten buizen. De KR4124 (€144,-) is geschikt voor de topkoffers Monokey en Monolock in combinatie met de grondplaat K636. De KL4124 (€131,-) is special bedacht voor de Monokey zijkoffers. En de TMT4124K (€112,50) is bedoeld voor zachte koffers.

Om je GPS op de Z900 RS te bevestigen heeft Kappa een GPS-houder (€101,-) in de collectie opgenomen. Ook stuit je in de collectie op een aluminium strip die de radiator moet beschermen.

Koffers en tassen

De Café Racer-lijn bestaat natuurlijk niet alleen uit bevestigingsmiddelen. In de collectie hebben ook tassen, koffers en een tanktas een plek gekregen. De tanktas bevestig je met een ring op de brandstoftank. De prijzen variëren van €100,- tot €120,-.

Stuurkuipjes

In de Café Racer collectie staan ook twee verschillend uitziende stuurkuipjes. De een is wat eenvoudig, de ander meer verfijnd. Beide omvatten de koplamp en onderstrepen de klassieke lijn van der Kawasaki Z900 RS. De prijzen variëren van €89,- tot €223,50.

Meer info op kappamoto.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?