dinsdag 16 juli 2024

Katana bewonderen tijdens Suzuki Preview Event in Vianen

De nieuwe Suzuki Katana maakt in december zijn debuut in Nederland. Tijdens het Suzuki Preview Event in Vianen zal hij samen met alle nieuwe 2019 Suzuki-modellen te zien zijn.

Katana

Met de komst van de nieuwe Katana keert er een ‘icoon’ terug naar de motordealer. Net als bij de eerste Katana uit 1981 heeft Suzuki gekozen voor een gewaagd design, maar heeft daarbij het ‘beeld’ van de originele Katana goed weten te behouden. De motor wordt aangedreven door een vloeistofgekoelde 999 cc viercilinder, die 150 pk en 108 Nm levert. In combinatie met een laag gewicht van 215 kg en een stijf frame beloofd de Katana wat qua sturen. We zijn benieuwd.

8 december

Maar niet alleen de Katana is te bewonderen op 8 december. Ook de rest van de 2019 line-up van Suzuki is in Vianen te zien. In dit nieuwe modeljaar komt Suzuki met nieuwe kleuren voor bijna alle modellen en ook een A2-uitvoering van de GSX-S750. Daarnaast zijn er ook technische wijzigingen doorgevoerd. Zo krijgt onder andere de GSX-S750 een verbeterde gasrespons en wordt de GSX-R1000R nóg sportiever door een verstelbare swingarm, staal omvlochten remleidingen en Bridgestone Racing Street RS11 banden.

Exclusief

Het Suzuki Preview Event vindt plaats op zaterdag 8 december, van 10:00 uur tot 16:00 uur. Geïnteresseerden kunnen zich op deze link aanmelden voor het exclusieve evenement.

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen