maandag 15 juli 2024

Kawasaki HEV in Turijn gespot

Kawasaki heeft al zijn nieuwe elektrische (EV) en hybride (HEV)-modellen aan de wereld gepresenteerd. Daarentegen is laatstgenoemde nu ook in het wild gespot.

Het Italiaanse mediabedrijf Torino Cronaca was bezig was met opnames voor een ander verhaal in het hart van Turijn. Daarentegen legde ze bij toeval de eerste blik, op wat wellicht de productie-uitvoering is van de Kawasaki HEV, vast. De krant plaatste de video als een reel op Instagram, waar het op het moment van schrijven al meer dan drieduizend likes heeft verzameld. In de video zien we in eerste instantie een fotobusje dat de doorgang van een motorfiets belemmert terwijl ze om een hoek komen. Duidelijk is te zien dat er iemand binnenin zit, video- en/of foto-opnames maakt. De deuren van het busje staan open en de motorrijder heeft lang blond haar.

Kawasaki Ninja en Z EV modellen luiden nieuw tijdperk in

Livery

Een man in een zwart sweatshirt en spijkerbroek houdt witte papieren omhoog en vertelt de mensen van de Torino Cronaca dat ze de motorfiets niet mogen filmen of fotograferen. Dat spoort de krant natuurlijk aan om in te zoomen, zoals te zien is in deze video. Kawasaki heeft de HEV zelf eerder in het openbaar getoond, dus de vorm van de motorfiets is niet nieuw. Wat hier echter lijkt te worden onthuld, zijn mogelijk de afgewerkte graphics en het uiterlijk van de aankomende HEV. Uiteraard blijft niets officieel totdat Kawasaki dit bevestigt, maar de witte en Kawasaki-groene livery die we op deze motorfiets zien, vertoont sterke overeenkomsten met de look van de recent onthulde graphics van de Ninja e-1 en Z e-1

Ook valt op dat de grafische weergave aan de zijkant van de motorfiets dit voertuig aanduidt als een Ninja HEV. Opnieuw is dit geen grote verrassing, gezien de uitgebreide kuip en het ontwerp van de HEV dat we tot nu toe hebben gezien. Het blijft vooralsnog onduidelijk wanneer we een officiële aankondiging kunnen verwachten over de release van de Kawasaki HEV op de markt.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen