zaterdag 18 mei 2024

Kawasaki Insurance keert terug

Goed nieuws voor Kawasaki-bezitters! Kawasaki heeft hun verzekeringsdienst, Kawasaki Insurance, nieuw leven ingeblazen in samenwerking met Combi Motors Verzekeringen. Dit is een interessante ontwikkeling voor iedereen die een Kawasaki bezit of overweegt er een aan te schaffen.

Vanaf 5 juli kun je je Kawasaki verzekeren via Kawasaki Insurance. Deze verzekering is zowel via de officiële Kawasaki dealers als online via www.kawasaki-insurance.nl af te sluiten. Het biedt een combinatie van een redelijke premie en een uitgebreide dekking, ondersteund door persoonlijke en professionele service.

Enkele opvallende kenmerken van de verzekering zijn dat er geen verplichting is om een alarm te installeren, en dat er geen eigen risico geldt bij schadeherstel bij een officiële Kawasaki dealer. De verzekering omvat ook pechhulp in heel Europa vanaf de WA Beperkt Casco dekking. Bovendien is er hulp bij het verhalen van schade, want de verhaalsrechtsbijstand verzekering is inbegrepen. En als je liever niet in de winter rijdt, is er zelfs een optie om voor een winterstop te kiezen.

Kawasaki Insurance is er om zowel nieuwe als bestaande Kawasaki-bezitters te ondersteunen. Ze bieden een luisterend oor en geven persoonlijk advies over hun producten. Ze zijn telefonisch te bereiken van maandag tot en met vrijdag, tussen 09.00 en 17.00 uur, op 0172-427 295.

Frank Zoontjes, Marketing Manager van Kawasaki Benelux, sprak over de visie van het bedrijf: “Kawasaki is een merk dat zich inzet voor kwaliteit en innovatie. We streven ernaar om onze klanten diensten van vergelijkbare kwaliteit aan te bieden. Daarom zijn we blij om naast Kawasaki Warranty Plus en Kawasaki Road Assist nu ook Kawasaki Insurance aan te kunnen bieden.”

Mark van Bentum, Commercieel Directeur bij Combi Motors Verzekeringen, gaf commentaar op de samenwerking: “Kawasaki is een merk dat inspireert. Het past perfect bij de kwaliteit en service die we onze klanten al meer dan 30 jaar bieden. We zijn verheugd om vanaf nu ook Kawasaki Insurance te kunnen aanbieden.”

Voor meer informatie over Kawasaki Insurance kun je terecht op www.kawasaki-insurance.nl. Of je nu al een Kawasaki bezit of overweegt er een te kopen, het is zeker de moeite waard om de nieuwe mogelijkheden die Kawasaki Insurance biedt te verkennen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen